Thuis

Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd

Bedrijfprofiel
Guangzhou ORBIT Metal Products Co, Ltd voorheen bekend als JINBIAO Technologie, die werd opgericht in 2005 en nu een geïntegreerde stelling systeem leverancier gespecialiseerd in productie, ontwerp, marketing en bouw.

Met een oppervlakte van bijna 8000 vierkante meter heeft ons bedrijf meer dan 60 fulltime werknemers. Sinds de oprichting heeft ORBIT zich altijd ingezet voor onderzoek, ontwerp, fabricage, installatie en after-sales service in verschillende producten zoals ASRS, elektrisch beweegbare rekken, shutterdrager, magazijnstellingen en werkstationapparatuur.

Onze meest populaire producten zijn Long Span Shelving, Selective Pallet Racking, Cantilever Rack, Mezzanine Flooring, Tool Chest & Trolley, Wire Mesh Pallets, Roller Conveyor Line en andere aangepaste metalen producten. Omdat onze artikelen gemakkelijk kunnen worden geassembleerd zonder lassen en een sterke ondersteuning voor laadvermogen hebben, worden ze veel toegepast in logistieke distributiecentra, luchtvaart-, elektronica-, machine-, auto-, voedsel-, farmaceutische, supermarkt-, kleding- en tabaksindustrieën.

ORBIT-producten hebben de ISO 9001-2000-certificering van het kwaliteitssysteem al gehaald. We zijn niet alleen uitgerust met geavanceerde productie-apparatuur, maar we nemen ook geavanceerde internationale poedercoating lijn, voorbehandeling spuitsysteem, hoge precisie verstelbare automatische rollen productielijn en automatische lasrobots. ORBIT groep is toegewijd aan logistieke technologie-innovatie en bieden top-ranking producten service aan de markt, aan de andere kant, de leden van de ORBIT-groep heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en exploiteren, kunnen we de klanten uitstekende opslagoplossingen snel en nauwkeurig bieden.

Dankzij de perfecte configuratie en het uitstekende managementteam hebben onze producten met succes geleverd aan meer dan 30 landen en gebieden, waaronder Hong Kong, Singapore, de Filippijnen, Australië, Duitsland en Canada.

We nemen 'Integriteitsbeheer en hoge kwaliteit' als een van de bedrijfsdoelstellingen. ORBIT blijft een nieuw voorbeeld stellen voor de opslag van magazijnen met uitstekende kwaliteit, geavanceerde technologie, uniek ontwerp en praktische functies tegen een redelijke prijs. In de nabije toekomst kijken we er naar uit om alle klanten de meest professionele oplossingen voor magazijnopslag te bieden, laten we hand in hand gaan naar een betere toekomst!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 2005, JINBIAO-werd de Technologiehandelsmaatschappij oorspronkelijk opgericht in Huadu-District, Guangzhou-Stad.

 

In 2008, JINBIAO-heeft de Technologiehandelsmaatschappij het is eigen productiefabriek in Changan-Stad, Dongguan-Stad opgericht.

 

In 2010, JINBIAO-leidde de Technologiehandelsmaatschappij tot Haizhu-District, Guangzhou-Stad om aan de behoeften van de groeiende zaken te voldoen.

 

 

In 2013, JINBIAO-veranderde Technologie is de Handelsmaatschappij het naam om Co. van Metaalproducten, Ltd TE CIRKELEN, sindsdien concentreerden wij ons op het ontwerpen van en de productie van pakhuisopslag het rekken slechts systeem.

 

In 2013, is de opstelling van het BAANmetaal het eerste filiaal in de Multifunctionele Bouw van Dongzhan dichtbij Guangzhou-het Station van het Oosten.

 

In 2014, werden de Beperkte Producten van het de BAANmetaal van Guangdong HK gevormd in 9 Yin Chong Straat, Kowloon, Hong Kong.

 

 

 

Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangzhou ORBIT Metal Products Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : BAAN

Aantal werknemers : 60~120

Jaarlijkse omzet : 2000000-3500000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit selectieve pallet rekken voor verkoop Van goede kwaliteit selectieve pallet rekken voor verkoop Van goede kwaliteit selectieve pallet rekken voor verkoop Van goede kwaliteit selectieve pallet rekken voor verkoop