Thuis

Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van het de BAANmetaal van Guangdong de Productenco., Ltd vroeger als JINBIAO-Technologie wordt bekend, die in 2005 werd opgericht en nu een geïntegreerde rekkende systeemleverancier gespecialiseerd in productie, ontwerp, marketing en bouw die wordt.

 

Nemend een gebied van bijna 8000 vierkante meters, heeft ons bedrijf meer dan 60 full-time werknemers. Sinds de onderneming, is de BAAN altijd geëngageerd aan onderzoek, ontwerp, vervaardiging, installeert en de naverkoopdienst in verschillende diverse producten zoals ASRS, het Elektrische Beweegbare Rekken, Pendeldrager, Opslag het Rekken Systeem en Werkstationmateriaal geweest.

 

Onze populairste producten zijn het Lange Spanwijdte Opschorten, het Selectieve Pallet Rekken, Cantileverrek, Mezzanine Bevloering, Hulpmiddelborst & Karretje, de Pallets van het Draadnetwerk, de Lijn van de Roltransportband en andere aangepaste metaalproducten. Aangezien onze punten gemakkelijk zonder lassen kunnen worden geassembleerd en de sterke steun van de ladingscapaciteit hebben, worden zij wijd toegepast in het centrum van de logistiekdistributie, luchtvaart, elektronika, machines, auto, voedsel, geneesmiddel, supermarkt, kledingstuk, en de tabaksindustrieën.

 

De BAANproducten hebben reeds de iso9001-2000 certificatie van het kwaliteitssysteem overgegaan. Wij zijn niet alleen uitgerust met verfijnd productiemateriaal, maar wij goedkeuren geavanceerde internationale poeder met een laag bedekte lijn, voorbehandelings bespuitend systeem, hoge precisie ook regelbare automatische rollende productielijn en automatische lassenrobots. De BAANgroep is toegewijd aan de innovatie van de logistiektechnologie en verstrekt bovenkant die de productendienst rangschikken aan markt, anderzijds, de leden van BAANgroep heeft een brede ervaring in het ontwerpen en werkend, kunnen wij de cliënten uitstekende opslagoplossingen onmiddellijk en nauwkeurig aanbieden.

 

Dank aan de perfecte configuratie en het eminente beheersteam, heeft onze producten met succes aan meer dan 30 landen en gebieden, met inbegrip van Hong Kong, Singapore, Filippijnen, Australië, Duitsland en Canada geleverd.

 

Wij nemen „Integriteitsbeheer en Hoogte - kwaliteit“ als één van de bedrijfdoelstellingen. De BAAN houdt bij het plaatsen van een nieuw voorbeeld voor de industrie van de pakhuisopslag met uitstekende kwaliteit, geavanceerde technologie, uniek ontwerp en praktische functie met een redelijke prijs. In de nabije toekomst zien wij ernaar uit alle klanten aan te bieden de meest professionele oplossingen van de pakhuisopslag ons hand in hand naar beter morgen laten!

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In 2005, JINBIAO-werd de Technologiehandelsmaatschappij oorspronkelijk opgericht in Huadu-District, Guangzhou-Stad.

 

In 2008, JINBIAO-heeft de Technologiehandelsmaatschappij het is eigen productiefabriek in Changan-Stad, Dongguan-Stad opgericht.

 

In 2010, JINBIAO-leidde de Technologiehandelsmaatschappij tot Haizhu-District, Guangzhou-Stad om aan de behoeften van de groeiende zaken te voldoen.

 

China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

In 2013, JINBIAO-veranderde Technologie is de Handelsmaatschappij het naam om Co. van Metaalproducten, Ltd TE CIRKELEN, sindsdien concentreerden wij ons op het ontwerpen van en de productie van pakhuisopslag het rekken slechts systeem.

 

In 2013, is de opstelling van het BAANmetaal het eerste filiaal in de Multifunctionele Bouw van Dongzhan dichtbij Guangzhou-het Station van het Oosten.

 

In 2014, werden de Beperkte Producten van het de BAANmetaal van Guangdong HK gevormd in 9 Yin Chong Straat, Kowloon, Hong Kong.

 

China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Merken : BAAN

Aantal werknemers : 60~120

Jaarlijkse omzet : 2000000-3500000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Certificaten China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Certificaten China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Certificaten China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Certificaten