Bericht versturen
Thuis

Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Van het de BAANmetaal van Guangdong de Productenco., Ltd, vroeger als JINBIAO-Technologie wordt bekend, werd opgericht in 2005 die. Wij zijn een belangrijke leverancier die van geïntegreerde pakhuisopslag het rekken systemen, zich in productie, het ontwerpen, marketing, en bouw specialiseren. Ons assortiment omvat het Lange Spanwijdte Opschorten, het Selectieve Pallet Rekken, Cantileverrekken, aandrijving-in Pallet het Rekken, Mezzanine Bevloering, Modulaire Ladekabinetten & Werkbanken, Draagbare het Stapelen Rekken, de Systemen van de Roltransportband, en andere aangepaste metaalproducten.

Bij BAAN, taxeren wij hoogst klantenprivacy en zijn geëngageerd aan het beschermen van het. Met een gebied van ongeveer 22.000 vierkante meters en 94 full-time werknemers, zijn onze punten gemakkelijk om zonder lassen te assembleren en de sterke steun van de ladingscapaciteit te hebben, die hen maken voor een brede waaier van de industrieën met inbegrip van logistiek, luchtvaart, elektronika, machines, auto, voedsel, geneesmiddel, supermarkt, kledingstuk, en tabak geschikt.

Onze producten hebben de certificatie van het de kwaliteitssysteem van ISO9001, van Ce, SGS, en TUV overgegaan, en wij zijn uitgerust met verfijnd productiemateriaal, met inbegrip van geavanceerde internationale poeder-met een laag bedekte lijnen, voorbehandelings bespuitende systemen, high-precision regelbare automatische rollende productielijnen, en automatische lassenrobots. Ons ervaren team wordt toegewijd aan de innovatie van de logistiektechnologie en verstrekt hoogste-rangschikt de productdiensten aan de markt.

Wij bieden cliënten onmiddellijk uitstekende opslagoplossingen en nauwkeurig, met producten aan die met succes zijn geleverd aan meer dan 60 landen, met inbegrip van Singapore, Filippijnen, Maleisië, Australië, Kenia, Zuid-Afrika, India, Duitsland, Canada, de V.S., Mexico, Argentinië, en meer. De integriteit en de kwaliteit zijn de sluitsteenwaarden van BAAN. Wij streven voor voortreffelijkheid in kwaliteit, geavanceerde technologie, uniek ontwerp, en praktische functie aan een redelijke prijs. Wij verheugen ons op het aanbieden van alle klanten de meest professionele oplossingen van de pakhuisopslag, toelatend ons om naar beter morgen samen te werken.

Als er om het even wat zijn kunnen wij helpen u met, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Mondiaal Verkoopnet

China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Deel van Onze Klanten

China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : BAAN

Aantal werknemers : 74~120

Jaarlijkse omzet : 8000000-16000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 30% - 40%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Certificaten China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Certificaten China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Certificaten China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd Certificaten