Thuis ProductenHet op zwaar werk berekende Pallet Rekken

De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust

Certificaat
China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd certificaten
China Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Beste Vincent, tenslotte, dankt u voor uw grote samenwerking. Hoop om het te ontvangen aangezien u verzond. Ik verontschuldig me voor het korte bedrag aan betaling, werkelijk ik.

—— Anand Amarsaik (Mongolië)

Onze fabriek die in Kazan Rusland wordt gevestigd werken wij met BAANbedrijf vele samen het pakhuisrekken van de tijden goede kwaliteit en professionele gelukkige CNY van het verkoopteam!

—— Venera Valeeva (Rusland)

Wij gaven opdracht tot deze kabinetten van de hulpmiddelborst voor wederverkoop in Quebec, zijn onze cliënten gelukkig met de kwaliteit ik hier uw producten zal adviseren: -)

—— Eric Lavoie (Canada)

Tak van Eznis Airways LLC van Newcom-Groep, zouden wij deze kans willen te baat nemen om u voor al uw vriendelijke steun en grote samenwerking in 2012 te danken.

—— Baatarsuren B. (Mongolië)

Ik ben online Chatten Nu

De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust

De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust
De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust

Grote Afbeelding :  De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ORBIT
Certificering: ISO9001, CE, JIS
Modelnummer: HDPR0085
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Verpakking Details: Verpakkende film+cardboard+wooden-bar
Levertijd: 12-15 Werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, D/P, D/A, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 500 Ton per maand

De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust

beschrijving

Productomschrijving

 

De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke die Laag rekt met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust

 

 

De bars van de palletsteun worden gemaakt van vierkante buis 50×30 of 80×40 zij met dwarsstralen kunnen volkomen werken helpen om de zware ladingsgewichten hierboven te steunen.


ORBIT® het palletrek, verklaard Ce, wordt ontworpen en manufacturered volgens Europese het Rekken Codewisselmarkt 10.2.02, de Australische Norm - Staalopslag Rekkend AS4084-1993, en Amerikaanse het rekken normen.

 

ORBIT® het palletrek is een nuttigste en rendabel opslag het rekken systeem dat directe toegang tot alle pallets verleent. Het verstrekt hoge capaciteitsopslag, is gemakkelijk geïnstalleerd en aangepast, en heeft laag materiaal en kapitaaluitgde.

 

 

Eigenschappen: 
 

1. De pallets kunnen individueel worden gevestigd worden betreden en worden bewogen.


2. Snelle behandeling van bijna allerlei gepalletiseerde goederen.


3. Oneindig regelbaar en aanbiedend een brede waaier van opties en componenten om gespecialiseerde behoeften aan te passen.

 

4. Maximaliseert ruimtegebruik in om het even welke pakhuisconfiguratie terwijl het behouden van optimale producttoegankelijkheid.


5. De sterkte en de starheid verhinderen compressieschade aan goederen.


6. Het laagste niveau van pallets kan op de vloer worden opgeslagen, die structuurkosten vermindert.

 

Voor snel citaat, zal het beter zijn als na informatie zou kunnen worden verstrekt. 
 

1. Vereiste pallet het rekken dimensie: Hoogte ×Depth ×Length?


2. Aantal niveaus en het vereiste van het ladings laadvermogen van elk niveau?


3. Het rekken het kopen hoeveelheid? (Geen op dit ogenblik vereiste MOQ, maar om de meest economische het verschepen kosten te houden, zoals algemeen, stellen wij onze hoeveelheid van de cliëntenorde passend voor 20ft of 40ft containers.)


4. Als u niet zeer zeker bovengenoemde details gelieve van niet om bent te voelen aarzel om ons te contacteren, omvatten onze vrije diensten overleg en steekproefcad lay-outs van uw voorgesteld reksysteem. 

 

Materiaal: Het staal van uitstekende kwaliteit van BAO-Staalco. Ltd, de grootste staalfabrikant in China.
Afmetingen: 1. Hoogte: 1,00011,000mm
2. Diepte: 4001,500mm
3. Lengte: 1,5003,300mm
4. Speciale grootte ook beschikbaar aan specifieke opslagbehoeften.
Ladingscapaciteit: Ladingscapaciteit: 500-7,000 kg van UDL per straalniveau
Componenten: 1. Recht kader: 80×60×2.0, 90×70×2.0, 100×70×2.0, 120×95×2.02.5mm, enz.
2. In dozen gedane stralensectie: 80×50×1.5, 100×50×1.5, 110×50×1.5, 120×50×1.5-2.0, 140×50×1.5-2.0, 160×50×1.5-2.0, 180×50×2.0mm, enz.
3. Horizontale & diagonale steunen, rechte footplates, de spelden van het veiligheidssluiten, bouten & noten, ankers en alle noodzakelijke componenten.
Eindig:  Verf de van uitstekende kwaliteit van de poederdeklaag eindigt.
Snelle levering 12 tot 15 werkdagen voor gewone ordehoeveelheid.

 

 

De Op zwaar werk berekende Pallet die van de pakhuisopslag Elke Laag rekt die met de Bars van de Palletsteun wordt uitgerust 0

Contactgegevens
Guangdong ORBIT Metal Products Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Vincent Yang

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)